• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

industri Dinamika

  • What Are The Advantages And Disadvantages Of Buying Silk Screen Printing Machine?

    What Are The Advantages And Disadvantages Of Buying Silk Screen Printing Machine?

    What Are The Advantages&Disadvantages Of Buying Silk Screen Printing Machine For Your Printing Business? Silk Screen Printing Machine is a famous machine in printing industry, and It’s also a popular technique used in a whole range of different industries. Even if you don’t realize the term, ...
    Maca deui
  • How To Do Hot Stamping On Glass Bbottle?

    How To Do Hot Stamping On Glass Bbottle?

    LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object. Before hot stamping on glass bottle, it should be treated by flame unit and screen printing varnish as base layer of stamping. Without this layer, can’t do hot stamping on glass direct...
    Maca deui
  • Naon Screen Printing?

    Naon Screen Printing?

    Naon Screen Printing? Layar percetakan nyaéta prosés baseuh nu datar atawa cylindrical plastik, gelas, logam, atawa bagian kai bisa dipapaésan. Gambar nu ditransfer langsung onto bagian nu ku mencét tinta sanajan gambar "dibeuleum" kana layar a. Pikeun duanana percetakan layar datar tur scre cylindrical ...
    Maca deui
  • Dimimitian Screen Printing

    Dimimitian Screen Printing

    Artikel ieu nawarkeun pituduh gancang prosés layar percetakan kaos oblong jeung 7 léngkah, percetakan layar silinder boga prinsip nu sarua nalika percetakan cylindrical substrat. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, anjeun tiasa klik link: https://wickedprintingstuff.wordpress.com/screenprinting/
    Maca deui
  • layar Printing

    layar Printing

    Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas Teu aya patalina sareng layar print. Layar percetakan nyaeta teknik percetakan whereby a bolong ieu dipaké pikeun mindahkeun tinta onto substrat hiji, iwal di wewengkon dijieun impermeable kana tinta ku stencil blocking. A agul atanapi squeegee ieu dipindahkeun di sakuliah scre nu ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!