• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Mbeshtetje teknike

Ne jemi të përkushtuar për të përgjigjur nevojën e konsumatorëve në çdo kohë dhe kudo, ju gjithmonë mund të na kontaktoni në lehtësinë tuaj me telefon, Email, Skype ose ndonjë mjet tjetër.

ekspert teknik inxhinierët tanë do të doja të ju ofrojë shërbime sa më shpejt të jetë e mundur. Megjithatë, në mënyrë që të sigurojë më mirë shërbimin tuaj dhe për të marrë problemi zgjidhet, ju lutemi na dërgoni me email për të deklaruar printerit info të plotë në informata pjatë, foto, dhe gabim.

Shenzhen Lanlin Printech Co, Ltd 's faqet e trajnimit të janë të vendosura në Kinë, dhe të sigurojë qasje në të gjitha printera. Trajnuarit janë në gjendje të marrin në duart-në përvojën me printer, të mësuarit mirëmbajtjen dhe funksionimin themelore në një mjedis të kontrolluar.

Nëse ju jeni në gjendje për të na ndihmuar me marrjen e vizës dhe gjithashtu do të donte të mbajnë shpenzimet e përfshira si biletat e fluturimit, strehim lokale, etj, ne mund të dërgoni teknik tonë në zyrën tuaj, dhe të ju jap një instalimin e lirë dhe trajnim për sa kohë siç e dini se si të veprojë atë.

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me shërbimet e ofruara nga shpërndarësve lokale, ju lutemi na kontaktoni.WhatsApp Online Chat!