• sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04
 • sns05

индустрија Динамика

 • What Are The Advantages And Disadvantages Of Buying Silk Screen Printing Machine?

  What Are The Advantages And Disadvantages Of Buying Silk Screen Printing Machine?

  What Are The Advantages&Disadvantages Of Buying Silk Screen Printing Machine For Your Printing Business? Silk Screen Printing Machine is a famous machine in printing industry, and It’s also a popular technique used in a whole range of different industries. Even if you don’t realize the term, ...
  Прочитај повеќе
 • How To Do Hot Stamping On Glass Bbottle?

  How To Do Hot Stamping On Glass Bbottle?

  LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object. Before hot stamping on glass bottle, it should be treated by flame unit and screen printing varnish as base layer of stamping. Without this layer, can’t do hot stamping on glass direct...
  Прочитај повеќе
 • Што е екран печатење?

  Што е екран печатење?

  Што е екран печатење? Екран за печатење е влажен процес во кој стан или цилиндрични пластика, стакло, метал или дрвени делови може да биде украсена. Сликите се пренесуваат директно на дел со притискање на мастило, иако сликата "изгореа" во екранот. За двете рамен екран печатење и цилиндрични scre ...
  Прочитај повеќе
 • Почетна екран печатење

  Почетна екран печатење

  Оваа статија воведува Краток водич за процесот на печатење на екран маица со 7 чекори, печатење цилиндар екран има истиот принцип при печатење цилиндрични подлогата. За повеќе информации, можете да кликнете на линкот: https://wickedprintingstuff.wordpress.com/screenprinting/
  Прочитај повеќе
 • печатење на екран

  печатење на екран

  Од Википедија, слободната енциклопедија не се меша со печатење на екран. Екран за печатење е техника на печатење со која мрежа се користи за пренос на мастило врз подлогата, освен во областите направени непропустлива за мастило со блокирање на матрицата. А нож или гумен се пресели во scre ...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!