• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Screen Printing

Layar-printing-proses-pesawat-up_large

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika

            Ora bakal bingung karo layar print.

Layar printing punika technique printing kang bolong digunakake kanggo nransfer ink dhateng landasan, kajaba ing wilayah digawe impermeable kanggo tinta dening stencil Watesan. A agul-agul utawa squeegee wis dipindhah ngideri layar kanggo isi mbukak bolong apertures nganggo mangsi, lan stroke mbalikke banjur nimbulaké layar tutul landasan momentarily bebarengan baris saka kontak. Iki uwis, mangsi kanggo udan landasan lan bakal ditarik metu saka apertures bolong layar sumber bali sawise agul-agul wis liwati.

Layar printing uga cara stencil gawé print kang desain dileksanakake ing layar saka polyester utawa bolong nggoleki liyane, karo wilayah kothong ditutupi inti impermeable. Ink dipeksa menyang lowongan bolong dening agul-agul Isi utawa squeegee lan wetting ing landasan, ditransfer nuju lumahing printing sak stroke squeegee. Layar rebounds adoh saka landasan tinta tetep ing landasan. Kutha iki uga dikenal minangka sutra layar, layar, serigraphy, lan printing serigraph. Siji werna wis dicithak ing wektu, dadi sawetara layar bisa digunakake kanggo gawé gambar multicolored utawa rancangan.

Ana macem-macem istilah digunakake kanggo apa iku ateges ing technique padha. Cara tradisional proses iki disebut printing layar utawa printing Silkscreen amarga sutra iki digunakake ing proses sadurunge proses saka polyester bolong. Saiki, Utas tiron sing umum digunakake ing proses printing layar. Bolong paling populer ing umum nggunakake digawe saka polyester. Ana khusus-nggunakake bahan bolong nilon lan stainless steel kasedhiya kanggo printer layar. Ana uga macem-macem jinis ukuran bolong kang bakal nemtokake kasil lan katon saka desain rampung ing materi.

Kanggo luwih bab Sajarah layar printing, menyanga https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_printing


wektu Post: May-27-2018

Tampilan Online Chat!