• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Bantosan Téknis

Kami dedicated ka ngawalon kedah konsumén 'kapan na mana, Anjeun salawasna tiasa ngahubungan kami di genah anjeun ku telepon, Email, Skype atawa cara nu lian.

ahli teknis insinyur urang hoyong nyadiakeun Anjeun layanan pas mungkin. Sanajan kitu, dina raraga hadé nyadiakeun layanan Anjeun tur meunangkeun masalah direngsekeun, mangga ngirim kami surélék nangtang info lengkep printer urang di informations piring, gambar, jeung kasalahan.

Shenzhen Lanlin Printech Co., situs latihan Ltd 's tina anu lokasina di Cina, sarta nyadiakeun aksés ka sakabéh printer. Trainees anu bisa nampa leungeun-on pangalaman jeung printer nu, diajar pangropéa dasar sarta operasi di lingkungan dikawasa.

Mun anjeun bisa nulungan urang kalawan meunang visa jeung ogé hoyong nanggung waragad aub kawas tiket hiber, accommodations lokal, jsb, urang bisa ngirim teknisi urang pikeun kantor anjeun, sarta nepi ka méré Anjeun instalasi bébas sarta palatihan pikeun salami anjeun terang kumaha beroperasi eta.

Mun anjeun masih teu wareg jeung jasa nu disadiakeun ku distributor lokal, mangga ngahubungan kami.



WhatsApp Online Chat!