• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1. Dimana lokasi anjeun?

Kami di kota Shenzhen, Canton Province, Cina.

2, Naon produk anjeun?

mesin layar percetakan, mesin stamping panas, printer inkjet industri jeung mesin séjén nu kedah customer.

3.How kana tatanan mesin?

1). Panalungtikan pikeun petik profésional sarta komunikasi sabar.

2). Mastikeun harga, kalungguhan angga, sample, istilah pembayaran jsb keur ngalengkepan pesenan.

3). Jualan kirimkeun ka invoice proforma ka anjeun segel parusahaan urang.

4). Customer ngatur deposit na kirimkeun urang resi bank.

5). Produksi awal bakal disusundina watesan waktu kalungguhan, urang bakal ngawartosan konsumén dina munggaran waktu lamun sagala urusan pasti bakal kajadian, Ngaluyukeun waktos kalungguhan anyar.

6). Produksi tungtung urang kirimkeun poto ka anjeun pikeun persetujuan, urang baris ngatur ka kiriman sanggeus persetujuan Anjeun ogé bisa ngatur éta inspeksi pihak katilu saméméh kiriman.

7). Klién ngatur kasaimbangan sarta jualan kami bakal ngilikan barang. Ngawartosan jumlah tracking jeung pariksa status matak keur klien atanapi aslina B / L pikeun laut-kiriman.

8). 0rder bisa ngomong "finish" mun anjeun nampi barang tur nyugemakeun sareng maranehna sarta jasa urang.

9). Eupan balik ka Lanlin ngeunaan kualitas & jasa, pasar eupan balik & saran, urang tiasa ngalakukeun hadé.

10). Lanlin bakal nawiskeun jasa saatos-diobral lamun nu peryogi.

Salaku produsén sarta padagang, udagan kami nyaéta pikeun jadi supplier alus anjeun sarta pasangan tina mesin percetakan.

4.What anu diperlukeun informasi tina samping customer pikeun petik a?

Mangga hayu urang terang informasi dihandap:

Dimensi na bahan tina produk anjeun?

Sabaraha kelir anjeun nyitak?

Teu eta kudu register eureun di buttom tina botol?

What is the speed percetakan rék?

mesin otomatis pinuh atawa mesin semi otomatis?

Bagikeun gambar percetakan anjeun atanapi sarat percetakan kanggo rujukan urang.

syarat lianna.

5.Can nu dikirim daftar harga?

Mangga ngirim email ka info@lanlinprintech.com,hayu urang terang syarat Anjeun.

6.Can anjeun nyadiakeun mesin bantu, kawas mesin pre-percetakan, mesin pos percetakan?

Sumuhun, mangga ngirim email ka info@lanlinprintech.com,hayu urang terang syarat Anjeun.

7.Can Anjeun mesin custom?

Sumuhun, mangga ngirim email ka info@lanlinprintech.com,hayu urang terang syarat Anjeun.

8. Naon kuantitas minimum pikeun hiji urutan?

Taya watesan.

 

9.What nyaéta cara pembayaran?

TT, LC, rugbi barat

10. Naon cara pakét?

bisi lapis.

11. curing lampu Naha LED?

Kiwari éta kacenderungan yen LED curing lampu UV ieu diadopsi ilaharna ku pausahaan percetakan. margi 

1) kakuatan The leuwih handap tur hargana mirah ti éta tina lampu UV raksa konvensional, nu ngaheéat duit. Kakawasaan lampu LED nyaeta ngeunaan 400 w, bari kakawasaan lampu raksa anu 1.8-5 kw.

2) hirupna lampu LED panjang teuing nepi ka 8000 jam, hirupna lampu raksa urang nyaeta 800 jam. lampu raksa mangrupakeun consumable.

3) ultraviolet tina lampu raksa anu picilakaeun pikeun kulit, tapi LED lampu tanpa harmness raksa kana kulit. 

4) lampu UV raksa konvensional perlu sababaraha menit pikeun pre-panas, tapi LED teu perlu. Lamun kakuatan listrik nyaéta OFF na ON dumadakan, éta ngabahayakeun kana lampu raksa UV jeung ngurangan hirupna na. Bari lampu LED boga harmness. Jadi lampu LED teh pilihan pangalusna. 

5) dimensi leutik, instalasi nu panggampangna tur operasi, ongkos pangropéa low.

12.What ngeunaan jasa teknis?

• Pra-jualan:

Bébas konsultasi, sampel bebas, desain gambar gratis.

• Dina mangsa minuhan kontrak:

Didatangan pabrik, mariksa barang, latihan bébas.

• Saatos-diobral layanan:

Instalasi, debugging jeung latihan haratis;

Garansi hiji taun diitung ti tanggal narima barang. Salila garansi, diropéa, perbaikan sarta ngaganti bagian ngalawan defects barang haratis. Sarta nyadiakeun pangropéa mangsa sakabeh hirup dina mesin urang.

Bébas instalasi, latihan bébas, sarta pangropéa hirupna; meuli bayaran nu tiket buleud, hotél, jeung kadaharan pikeun insinyur urang;

13. Naon prosés opat-warna atawa modél warna CMYK?

prosés opat-warna anu nalika karya seni nu geus dijieun lajeng dipisahkeun kana opat kelir (CMYK) nu ngagabungkeun mun nyieun spéktrum pinuh ku kelir diperlukeun pikeun prints fotografik. Ieu ngandung harti angka nu gede ngarupakeun kelir bisa simulated maké ngan 4 layar, ngurangan waragad, waktu, tur nyetel-up. The inks diwajibkeun nyampur jeung nu leuwih tembus, hartina a kompromi jeung vibrancy warna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!