• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Taros Kami

Shenzhen Lanlin Printech Co., Ltd.

alamat

Lantai 1st, Xilibao Gedong, Lianhua Jalan 130, Buji Bandar, Longgang District, Kota Shenzhen, Cina, 518112.

Surélék

info@lanlinprintech.com

telepon

Tel: +86 159 0945 5710

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!