A412 pinuh otomatis CNC dikawasa 4 Warna Universal Mesin Screen Printing Pikeun hiasan Of Cylindrical Jeung kawung Kaca peti - Cina Lanlin Printech
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

A412 pinuh otomatis CNC dikawasa 4 Warna Universal Mesin Screen Printing Pikeun hiasan Of Cylindrical Jeung kawung Kaca peti

  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Waktos pangiriman: 80 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    A412 pinuh otomatis CNC dikawasa 4 Warna Universal Mesin Screen Printing Pikeun hiasan Of Cylindrical Jeung kawung Kaca peti

    aplikasi:

    usaha Rotary mesin percetakan layar multicolor Ieu multifunctional geus dilarapkeun ka pola print béda jeung kecap dina cylindrical sarta obyek oval.

    Contona, botol anggur kaca, botol minuman keras kaca, minum botol kaca, botol kaca kecap, kendi kaca, tabung kaca, peti kaca séjén jeung saterusna.

    Featuring jeung operasi gampang, warna warna akurasi register tinggi, kacida automation, gancang di percetakan jeung perawatan low.

    5400520_ 副本 wijjn.nl-consejo-de-la-alta-rioja-tinto_ 副本

    glass printing samples

     

    Fitur:

    1. register Mechanical tur visual tanda register bisa kahontal. Warna warna akurasi register tinggi.

    2. dikawasa ku purwakarta jeung tampilan layar toél, kalawan rupa sistem monitor pikeun mastikeun mesin ngajalankeun stabil sarta aman di speed tinggi.

    3. dilengkepan fungsi, kayaning:

    Nangtung atawa horizontal infeed na outfeed sahiji artikel,

    orientasi,

    alat lebu Antistatic,

    Seuneu tos treatment,

    pamandangan otomatis tur register utama,

    Taya artikel euweuh citak,

    UV konvensional atanapi LED Sistim UV curing.

    4. Mechanical ngagabungkeun jeung pneumatic nyetir. Migunakeun sensor photoelectric ngadalikeun eureun titik. Operasi basajan tur ngajalankeun stabil. precision percetakan tinggi na kualitas.

    5. Sadaya komponén utama nu ti Taiwan, Perancis, Jerman, AS sarta Jepang pikeun mastikeun kualitas mesin sarta kuatna percetakan.

    6. integrasi Alus pamrosésan béda misalna Unit stamping panas tur varnishing.

    parameter:

    speed percetakan: 1800-2100 Potongan / jam

    (Gumantung bentukna artikel, ukuran sarta gambar citak, infinitely adjustable)

    aréa percetakan: Φ30-90mm, Jangkungna 80-220mm

    tekanan hawa dikomprés: 6-8 Bar

    Mesin dimension: L 5400 * W 5000 * H 2400mm

    Kakuatan: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz, 23Kw (UV konvensional), 5Kw (LED UV)

     




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!