LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object - China Lanlin Printech
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object

  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Warranty: 1 year
  • Port: Shenzhen
  • Waktos pangiriman: 60 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object

    aplikasi:

    Ieu bisa dipaké pikeun ngalakukeun percetakan layar tur stamping panas pola béda jeung kecap dina obyek cylindrical jeung alun.

    Contona, botol anggur kaca, botol minuman keras kaca, minum botol kaca, botol kécap asin kaca, kendi kaca, tabung kaca, peti kaca séjén jeung saterusna

    8747a3cf11ad328e2818e49474df3a70 - layar-percetakan-stamping_ 副本

    licores_serigrafia_3084_FA_ 副本

    Fitur:

    1. ngadopsi mékanis ranté-gaya nransper botol. Struktur basajan, operasi gampang, pangropéa low, register akurat, automation tinggi, percetakan gancang.

    2. register Mechanical tur visual tanda register bisa kahontal. Warna kana katepatan warna register.

    3. dikawasa ku purwakarta jeung tampilan layar toél, kalawan rupa sistem monitor pikeun mastikeun mesin ngajalankeun stabil sarta aman di speed tinggi.

    4. dilengkepan fungsi, kayaning:

    Otomatis infeed horizontal na outfeed sahiji artikel;

    orientasi;

    alat lebu Antistatic;

    Seuneu tos perlakuan;

    pamandangan otomatis tur register utama;

    Taya artikel euweuh print;

    UV konvensional atanapi LED Sistim UV curing.

    5. integrasi Alus pamrosésan béda misalna Unit stamping panas tur varnishing.

    6. bagian listrik Inohong anu dipaké ti Taiwan, Perancis, Jerman, AS sarta Jepang pikeun mastikeun kualitas mesin sarta kuatna percetakan.

    parameter:

    speed percetakan: 1200 Potongan / jam (gumantung bentukna artikel, ukuran sarta gambar citak, infinitely adjustable)

    aréa percetakan: Φ30-90mm, Jangkungna 80-220mm

    tekanan hawa dikomprés: 6-8 Bar

    Mesin dimension: L 3400 * W 1200 * H 2200mm

    Power: AC 380V, 3-Phase, 50Hz/60Hz, 10Kw(conventional UV), 6Kw(LED UV)

     




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!