A102 pinuh otomatis Multi Warna Mesin Screen Printing - Cina Lanlin Printech
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

A102 pinuh otomatis Multi Warna Mesin Screen Printing

  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 10 per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Waktos pangiriman: 15 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    A102 pinuh otomatis Multi Warna Mesin Screen Printing

    aplikasi:

    Ieu cocog pikeun nyitak rupa béda tina buleud, oval, objék datar. Hal ieu lega dilarapkeun ka percetakan tina wadahna kosmetik, botol orok, botol ubar, nginum botol, lubricating botol minyak, tube kaca silikon, kalam leungeun baju, keramik, jeung sajabana

    102 screen printing machine samples 102 screen printing samples

    Fitur:

    1. sistem transmisi inovatif pisan ajeg dina ngaliwatan botol, gampang pikeun mindahkeun antara tipena béda botol, gampang beroperasi. Ieu bisa disambungkeun nepi ka maksimum 6 kelir ku mesin salah master na mesin modular. Unggal mesin modular nyaeta sinkron disetir, pendaptaran akurat antara kelir, kinerja stabil sarta dipercaya.

    2. dikawasa ku purwakarta na HMI pikeun operasi basajan, pendaptaran akurat, produksi leuwih efisien.

    3. Nurutkeun kana ciri produk, mesin ieu bisa dilengkepan loading otomatis tur sistem unloading, unscrambler, orientasi, alat antistatic, seuneu pre-treatment, pamandangan otomatis tur register utama, aya artikel euweuh citak, sarta sistem curing UV, jeung sajabana

    4. komponén utama anu ti Perancis, Jerman, AS sarta Jepang pikeun mastikeun kualitas mesin sarta kuatna percetakan.

     parameter:

    model A102-B A102-B A102-B A102-B A102-B A102-B
    speed percetakan: buleud 3600 Potongan / jam
      lonyod 4200 Potongan / jam
    Ukuran percetakan: buleud ø25-90mm, Jangkungna 40-260mm
      lonyod Lebar 40-100mm, Jangkungna 40-260mm
    tekanan hawa dikomprés: 5-7 Bar
    tekanan gas suluh: 1.5 Bar
    Percetakan kelir: 1 2 3 4 5 6
    kakuatan: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz; 6.5 Kw 13 Kw 19,5 Kw 26 Kw 32,5 Kw 39 Kw
    Mesin: dimensi (mm) panjang 1900 3800 5700 7600 9500 11400
      rubak 1000 1000 1000 1000 1000 1000

     





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!