• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Naha Pilih Us

Ratusan konsumén wareg

  • ajen

    ajen

    Urang nyimpen kapuasan customer munggaran tur narékahan pikeun ngaleuwihan ekspektasi Anjeun. Simkuring pernah risiko jeopardizing reputasi Anjeun.
  • kajembaran ati

    kajembaran ati

    Kami pasangan dipercaya jawab anjeun anu upholds prinsip moral jeung etika.
  • ngongkowan

    ngongkowan

    Urang masihan anjeun karapihan pikiran. Anjeun tiasa janten salempang bébas, avoids waragad non-nilai na bisa difokuskeun naon anu alus di.
  • nepungan

    nepungan

    drive utama urang balik inovasi nyaeta keur manggihkeun solusi praktis tur bisa lulus on kauntungan ieu ka konsumén urang.

Tentang Kami

  • 4 color screen printing machine

Shenzhen Lanlin Printech Co., Ltd. was founded by a professional team who have rich experience in printing machine technology. Based on abundant experience in printing field, and we master the supply chain, we can provide professional turnkey solution for customer. According to customer needs, we can customize semi auto and fully auto printing equipment for different industries.

Pasar kami: cosmetic beauty decoration, daily chemical industry, glass containers and caps decoration, plastic container and cap industry, food bottle decoration, drinking water bottle decoration, electron industry, home appliance, pharmaceutical, baby bottle, large bucket, toys, paper printing, flat glass printing, etc.

Kami produk: screen printing machine, hot stamping machine, heat transfer machine, pad printing machine, auxiliary machine and consumable.

Tim kami: dialam kacida mumpuni dina ngarancang listrik, mékanis jeung pneumatic sarta jasa.

Rojongan sanggeus-jualan kami: global, gancang, profésional sarta enol keluhan.

Kasuksésan urang: consistent focus on client’s need.

Misi kami: dedicated to provide more intelligent, more effective and easier operation automatic products and perfect services with high quality. Helping our clients to benefit from our products and services. 

Our vision: we don’t want to be your only supplier, but also your partner.

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

Bisa dianggo? freezes komputer?

Ieu gé mantuan anjeun meunang deui work.Fast na Qualitatively.


WhatsApp Online Chat!