• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Naha Pilih Us

Ratusan konsumén wareg

  • ajen

    ajen

    Urang nyimpen kapuasan customer munggaran tur narékahan pikeun ngaleuwihan ekspektasi Anjeun. Simkuring pernah risiko jeopardizing reputasi Anjeun.
  • kajembaran ati

    kajembaran ati

    Kami pasangan dipercaya jawab anjeun anu upholds prinsip moral jeung etika.
  • ngongkowan

    ngongkowan

    Urang masihan anjeun karapihan pikiran. Anjeun tiasa janten salempang bébas, avoids waragad non-nilai na bisa difokuskeun naon anu alus di.
  • nepungan

    nepungan

    drive utama urang balik inovasi nyaeta keur manggihkeun solusi praktis tur bisa lulus on kauntungan ieu ka konsumén urang.

Tentang Kami

  • pabrik

Shenzhen Lanlin Printech Co., Ltd. diadegkeun ku tim profésional nu gaduh pangalaman beunghar téhnologi mesin percetakan. Dumasar pangalaman loba pisan dina widang percetakan, sarta kami ngawasaan éta ranté suplai, urang bisa nyadiakeun solusi turnkey profésional pikeun klien. Numutkeun pangabutuh klien urang, urang bisa ngaropea semi otomatis tur equipments percetakan pinuh otomatis pikeun industri béda.

 

Kami produk: mesin layar percetakan, mesin stamping panas, mesin percetakan Pad, printer inkjet industri, mesin bantu sarta consumables.

 

Pasar kami: dekorasi kosmetik kageulisan, industri kimia sapopoé, sagelas peti na caps hiasan, wadahna palastik jeung industri cap, hiasan botol dahareun, minum hiasan botol cai, industri éléktron, Perkakas imah, farmasi, botol orok, tong ageung, Toys, percetakan kertas , percetakan kaca datar, ect.

 

Misi kami: dedicated nyadiakeun langkung calakan, operasi gampang jeung leuwih éféktif produk otomatis tur jasa sampurna mibanda kualitas luhur.

 

Tim kami: dialam kacida mumpuni dina ngarancang listrik, mékanis jeung pneumatic sarta jasa.

 

Rojongan sanggeus-jualan kami: global, gancang, profésional sarta enol keluhan.

 

Kasuksésan urang: fokus konsisten dina pangabutuh customer.

 

Kami panon anjeun pikeun mariksa mesin anjeun sarta mastikeun kualitas nu. Urang teu hayang jadi supplier Anjeun wungkul, tapi oge pasangan Anjeun.

 

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

Bisa dianggo? freezes komputer?

Ieu gé mantuan anjeun meunang deui work.Fast na Qualitatively.


WhatsApp Online Chat!