• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Where is lokasi?

We are ing kutha Shenzhen, Kanton Province, China.

2, Apa produk?

Screen printing machine, hot stamping machine, heat transfer machine, pad printing machine, and other machines which you need.

3.How supaya mesin?

1). Enquiry kanggo petik profesional lan Komunikasi sabar.

2). Konfirmasi rega, timbal tine, sampel, istilah pembayaran etc kanggo ngrampungake pesenan.

3). Sales ngirim invoice proforma kanggo sampeyan segel perusahaan kita.

4). Customer ngatur simpenan lan ngirim kita panrimo bank.

5). produksi dhisikan bakal disusuning syarat-syarat mimpin, kita bakal ngandhani pelanggan ing pisanan yen prakara boten mesthi bakal kelakon, nyetel mimpin anyar.

6). Produksi mburi kita bakal ngirim foto kanggo sampeyan kanggo persetujuan, kita bakal ngatur ing pangiriman sawise persetujuan sampeyan uga bisa ngatur pengawasan pihak katelu sadurunge pangiriman.

7). Klien ngatur imbangan lan dodolan kita bakal kapal barang. Ngandhani nomer nelusuri lan mriksa status bingkisan kanggo klien utawa asli B / L kanggo segara-kintunan.

8). 0rder bisa ngomong "Rampung" nalika sampeyan nampa barang lan marem karo wong-wong mau lan layanan kita.

9). Komentar kanggo Lanlin bab kualitas & layanan, pasar saran & saran, kita bisa apa luwih apik.

10). Lanlin bakal kurban layanan sawise-sale nalika sampeyan kudu.

Minangka Produsèn lan sudagar, target Kita dadi supplier apik lan partner mesin printing.

4.What dibutuhake informasi saka sisih customer kanggo petik a?

Mangga supaya kita ngerti informasi ing ngisor iki:

Ukuran lan materi saka produk?

Carane akeh werna print?

Ora iku duwe REGISTER mandeg ing buttom botol?

Apa kacepetan printing pengin?

mesin otomatis Full utawa mesin semi otomatis?

Share gambar printing utawa requirement printing kanggo referensi kita.

syarat liyane.

5.Can sampeyan ngirim dhaftar rega?

Mangga ngirim email kanggo info@lanlinprintech.com,supaya kita ngerti syarat.

6.Can sing nyedhiyani mesin tambahan, kaya mesin wis printing, mesin kirim printing?

Ya, Mangga ngirim email kanggo info@lanlinprintech.com,supaya kita ngerti syarat.

7.Can sampeyan mesin adat?

Ya, Mangga ngirim email kanggo info@lanlinprintech.com,supaya kita ngerti syarat.

8. Apa jumlahe minimal kanggo siji supaya?

Ora watesan.

 

9.What cara pembayaran?

TT, LC, Uni kulon

10. Apa cara paket?

cilik Plywood.

11. ngruwat lamp Apa LED?

Saiki iku sing cenderung LED ngruwat lamp UV diadopsi biasane dening perusahaan printing. amarga 

1) daya iku luwih murah lan regane mirah tinimbang sing saka lamp UV Mercury conventional, sing nyimpen dhuwit. Power of lamp LED kira 400 w, nalika daya saka lamp Mercury punika 1.8-5 kw.

2) Ing umur lamp LED kedawan nganti 8000 jam, umur lamp Mercury iku 800 jam. lamp Mercury punika consumable.

3) Ultraviolet lampu merkuri iku mbebayani kanggo kulit, nanging LED lampu tanpa harmness Mercury kanggo kulit. 

4) lamp UV Mercury Conventional perlu sawetara menit kanggo pemandangan-panas, nanging LED ora perlu. Yen daya listrik mati lan ON dumadakan, iku mbebayani kanggo lamp Mercury UV lan ngurangi umur sawijining. Nalika lamp LED ora harmness. Dadi lamp iku pilihan sing paling apik. 

5) ukuran cilik, gampang instalasi lan operasi, biaya kurang pangopènan.

12.What babagan layanan technical?

• Pre-sales:

Free takon, sampel free, desain drawing free.

• Sajrone kasenengan kontrak:

Dolan maring pabrik, mrekso barang, latihan free.

• Sawise-sale layanan:

Instalasi, debugging lan latihan gratis;

Njamin iku salah siji taun diitung saka tanggal nampa barang. Sak njamin, pangopènan, ndandani lan ngganti bagean marang cacat barang gratis. Lan nyediakake pangopènan sak kabeh urip ing mesin kang.

Free instalasi, latihan free, lan pangopènan umur; panuku kebayar karcis babak, hotel, lan pangan kanggo engineer kita;

13. Apa proses papat werna utawa model werna CMYK?

proses papat werna nalika kriya digawe lan dipisah dadi papat werna (CMYK) kang nggabung mbentuk spektrum kebak werna needed kanggo Photographic prints. Iki tegese nomer akeh werna bisa simulasi nggunakake mung 4 layar, ngurangi biaya, wektu, lan nyetel-up. Ing inks sing dibutuhaké kanggo campuran lan luwih tembus, tegesipun rembugan karo vibrancy werna.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!