LP-F412 Fully Automatic CNC Controlled 4 Color Universal Screen Printing Machine For Decoration Of Cylindrical And Oval Glass Containers - China Lanlin Printech
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

LP-F412 Fully Automatic CNC Controlled 4 Color Universal Screen Printing Machine For Decoration Of Cylindrical And Oval Glass Containers

  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Warranty: 1 year
  • Port: Shenzhen
  • Wektu kiriman: 80 dina
  • Detail produk

    Tags Product

    LP-F412 Fully Automatic CNC Controlled 4 Color Universal Screen Printing Machine For Decoration Of Cylindrical And Oval Glass Containers

    aplikasi:

    Rotary mesin printing layar multicolor iki multifunctional wis Applied kanggo pola print beda lan tembung ing bentuke silinder lan obyek oval.

    Contone, botol anggur kaca, botol omben-omben kaca, ngombé botol kaca, botol kaca kecap, lodhong kaca, tabung kaca, kaca kontaner lan ing.

    Featuring karo operasi gampang, werna kanggo werna akurasi REGISTER dhuwur, Highly otomatis, cepet ing printing lan kurang pangopènan.

    5400520_ 副本 wijjn.nl-Consejo-de-la-alta-Rioja-tinto_ 副本

    conto printing kaca

     

    fitur:

    1. REGISTER Mekanikal visual tandha REGISTER bisa ngrambah. Werna werna akurasi REGISTER dhuwur.

    2. kontrol dening PLC lan tampilan layar tutul, karo jinis sistem monitor kanggo mesthekake mesin mlaku stabil lan aman ing kacepetan dhuwur.

    3. Dilengkapi fungsi, kayata:

    Vertikal utawa horisontal infeed lan outfeed artikel,

    Orièntasi,

    piranti bledug Antistatic,

    Flame wis perawatan,

    pemandangan- otomatis lan REGISTER utama,

    Ora artikel ora print,

    UV conventional utawa LED sistem UV ngruwat.

    4. Teknik gabungke karo pneumatic driving. Migunakake sensor fotoelektrik kanggo ngontrol mandeg titik. operasi prasaja lan mlaku stabil. tliti printing dhuwur lan kualitas.

    5. Kabeh komponen utama saka Taiwan, Prancis, Jerman, Amerika Serikat lan Jepang kanggo mesthekake kualitas mesin lan stabilitas saka printing.

    6. integrasi Pilihan saka Processing beda IE unit stamping panas lan varnishing.

    paramèter:

    kacepetan Printing: 1800-2100 Potongan / jam

    (Gumantung wangun artikel, ukuran lan gambar print, maha luwes)

    area Printing: Φ30-90mm, Dhuwur 80-220mm

    online meksa Compressed: 6-8 Bar

    Machine ukuran: L 5400 * W 5000 * H 2400mm

    Power: AC 380V, 3-Phase, 50Hz/60Hz, 40Kw(conventional UV), 265Kw(LED UV)

     




  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!