LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object - China Lanlin Printech
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object

  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Warranty: 1 year
  • Port: Shenzhen
  • Wektu kiriman: 60 dina
  • Detail produk

    Tags Product

    LP-F280 Fully Automatic Chain-Type Screen Printing And Hot Stamping Machine For Glass And Plastic Object

    aplikasi:

    Bisa digunakake kanggo nindakake printing layar lan stamping panas pola beda lan tembung ing obyek bentuke silinder lan kothak.

    Contone, botol anggur kaca, botol omben-omben kaca, ngombé botol kaca, botol soy sauce kaca, kaca lodhong, tabung kaca, kaca kontaner lan ing

    8747a3cf11ad328e2818e49474df3a70 - Layar-printing-stamping_ 副本

    licores_serigrafia_3084_FA_ 副本

    fitur:

    1. Nganggo mechanical chain-gaya kanggo nransfer gendul. struktur prasaja, operasi gampang, kurang pangopènan, REGISTER akurat, automation dhuwur, printing cepet.

    2. REGISTER Mekanikal visual tandha REGISTER bisa ngrambah. Werna werna akurasi REGISTER.

    3. kontrol dening PLC lan tampilan layar tutul, karo jinis sistem monitor kanggo mesthekake mesin mlaku stabil lan aman ing kacepetan dhuwur.

    4. Dilengkapi fungsi, kayata:

    Otomatis infeed horisontal lan outfeed artikel;

    Orièntasi;

    piranti bledug Antistatic;

    Flame wis perawatan;

    pemandangan- otomatis lan REGISTER utama;

    Ora artikel ora print;

    UV conventional utawa LED sistem UV ngruwat.

    5. integrasi Pilihan saka Processing beda IE unit stamping panas lan varnishing.

    6. bagean electrical Famous digunakake saka Taiwan, Prancis, Jerman, Amerika Serikat lan Jepang kanggo mesthekake kualitas mesin lan stabilitas saka printing.

    paramèter:

    kacepetan Printing: 1200 Potongan / jam (gumantung ing wangun artikel, ukuran lan gambar print, maha luwes)

    area Printing: Φ30-90mm, Dhuwur 80-220mm

    online meksa Compressed: 6-8 Bar

    Machine ukuran: L 3400 * W 1200 * H 2200mm

    Power: AC 380V, 3-Phase, 50Hz/60Hz, 10Kw(conventional UV), 6Kw(LED UV)

     




  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!