A102 Kanthi otomatis Multi Warna Machine Screen Printing - China Lanlin Printech
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

A102 Kanthi otomatis Multi Warna Machine Screen Printing

  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 10 per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Wektu kiriman: 15 dina
  • Detail produk

    Tags Product

    A102 Kanthi otomatis Multi Warna Machine Screen Printing

    aplikasi:

    Iku cocok kanggo print macem-macem jinis babak, oval, obyek warata. Punika wiyar Applied kanggo Printing saka wadhah kosmetik, botol bayi, botol medicine, ngombé botol, lubricating botol minyak, tabung kaca Silicon, pen kantong, Keramik, etc.

    102 screen printing machine samples 102 screen printing samples

    fitur:

    1. Sistem transmisi inovatif banget anteng ing maringaken gendul, gampang kanggo ngalih antarane macem-macem jinis gendul, gampang operate. Sampeyan bisa disambungake munggah kanggo maksimum 6 werna dening mesin kang siji lan mesin modul. Saben mesin modul punika salaras mimpin, Pendhaftaran akurat antarane werna, stabil kinerja lan dipercaya.

    2. kontrol dening PLC lan HMI kanggo operasi prasaja, Pendhaftaran akurat, produksi luwih efisien.

    3. Miturut karakteristik produk, mesin iki bisa dilengkapi loading otomatis lan sistem unloading, unscrambler, orientasi, piranti antistatic, semangat wis perawatan, pemandangan- otomatis lan REGISTER utama, ora artikel ora print, lan sistem ngruwat UV, etc.

    4. komponen utama saka Prancis, Jerman, Amerika Serikat lan Jepang kanggo mesthekake kualitas mesin lan stabilitas saka printing.

     paramèter:

    model A102-B A102-B A102-B A102-B A102-B A102-B
    kacepetan Printing: babak 3600 Potongan / jam
      oval 4200 Potongan / jam
    ukuran Printing: babak ø25-90mm, Dhuwur 40-260mm
      oval Jembar 40-100mm, Dhuwur 40-260mm
    online meksa Compressed: 5-7 Bar
    meksa gas bahan bakar: 1.5 Bar
    Printing werna: 1 2 3 4 5 6
    Power: AC 380V, 3-Phase, 50Hz / 60Hz; 6.5 Kw 13 Kw 19,5 Kw 26 Kw 32,5 Kw 39 Kw
    Machine: ukuran (mm) Length 1900 3800 5700 7600 9500 11400
      Jembar 1000 1000 1000 1000 1000 1000

     





  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!