• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Napa Pilih kita

Atusan wareg pelanggan

  • Value

    Value

    We sijine customer kepuasan pisanan lan usaha kanggo ngluwihi pangarepan Panjenengan. We tau resiko jeopardizing reputasi.
  • integritas

    integritas

    We are partner dipercoyo tanggung jawab sing paring prinsip moral lan sopan.
  • Partnership

    Partnership

    We menehi sampeyan katentreman atine. Sampeyan bisa sumelang-free, ngindari biaya non-nilai lan bisa kanggo fokus ing apa sing apik ing.
  • inovasi

    inovasi

    drive kita utama konco inovasi kanggo nggoleki solusi praktis lan bisa kanggo pass ing keuntungan kanggo kita pelanggan.

Babagan awake dhewe

  • pabrik

Shenzhen Lanlin Printech Co., Ltd. iki diadegaké déning tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing teknologi mesin printing. Adhedhasar pengalaman KALUBÈRAN ing lapangan Printing, lan kita nguwaosi chain sumber, kita bisa nyedhiyani solusi turnkey profesional kanggo klien. Miturut kabutuhan klien, kita bisa ngatur semi otomatis lan Alat printing kanthi otomatis kanggo industri beda.

 

Kita produk: screen printing machines, hot stamping machines, heat transfer machine, pad printing machines, auxiliary machines and consumables.

 

Pasar kita: hiasan kosmetik kaendahan, industri kimia dina, kaca kontaner lan huruf hiasan, plastik lan industri tutup, hiasan botol pangan, ngombé hiasan botol banyu, industri elektron, perabot ngarep, pharmaceutical, botol bayi, laras gedhe, Toys, printing paper , printing kaca warata, ECT.

 

Misi kita: darmabakti kanggo nyedhiyani luwih cerdas, operasi luwih gampang lan luwih efektif produk otomatis lan layanan sampurna kanthi kualitas dhuwur.

 

Tim: experienced lan Highly qualified ing ngrancang electrical, mechanical lan pneumatic lan layanan.

 

Support sawise-sales kita: global, cepet, profesional lan nul complaint.

 

Sukses kita: fokus konsisten ing customer kabutuhan.

 

We are mata kanggo mriksa mesin lan mesthekake kualitas. Aku ora pengin dadi supplier mung, nanging uga partner.

 

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

Ora bisa? freezes komputer?

Bakal mbantu njaluk maneh work.Fast lan qualitatively.


Tampilan Online Chat!